Vissza a tetejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Az étlap megtekinthető: Aktuális/Étlap menüpontban!

Nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskola és AMI

Nyíregyháza, Erdő sor 7.

2020. december 3. csütörtök
Ferenc, Olívia, Xavér
A Nap kel 07:20-kor,
nyugszik 16:01-kor.

Iskolánkat a Facebook-on is megtalálja!

Naptár

December 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Téli szünet

Látogatottság

Today 26

Yesterday 165

Week 596

Month 383

All 229505

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ki olvass!

Oldalainkat 166 vendég és 0 tag böngészi

Véletlenkép

Pal Mikl򱮅rdei iskol੯2008 MೲaszentistvଯMೲaszentistvଭerdei isk-08-06-06 099.jpg

Tanulóink írták

 

 

BLAHOTA RÉKA

 

Azért szeretek az iskolai könyvtárba járni, mert rengeteg érdekes könyv és sok-sok érdekesség vár mindenkit. És bár engem legfőkébb a horror és a komolyabb könyvek kötnek le, azt is látom, hogy mindenki talál magának valami izgalmas olvasmányt. Szinte hetente jönnek új könyvek mindenféle témában. Nagyon sok alsós látogatja a könyvtárunkat, ők egy kicsit sokat beszélgetnek. Olyan tanulóknak is ajánlom a könyvtárat, akik nem sűrűn jönnek ide, pedig higgyétek el, megéri.

 

 

BALKU  NÓRA

Az iskolai könyvtárat az otthonos hangulata, kényelme miatt szeretem. Nincs halálos csönd, mert a gyerekek általában nem egyedül, hanem barátaikkal, barátnőikkel járnak ide, ezért halk suttogás lengi be a teret. Én nagyon szeretek olvasni, főleg regényeket, de a tudományos könyveket is kedvelem. Főleg Lucy Maud Montgomery-től az Anne-sorozatot és az olyan történeteket, amelyekben a szereplőknek varázshatalmuk van.

A könyvtárban mindig találok kedvemre való könyvet. Olvasni kellemes dolog. Mert szerintem, ha érdekes a cím és a borító  mintája, akkor a tartalma sem lehet rossz. Pl. Az ikrek titka, titokzatos cím, nem lehet tudni , mit rejt.

 


 

JÁSZKAI ANNA

 

 A könyvtár sok érdekes dolgot rejt. Nagyon sokféle könyv van az iskolai könyvtárunkban: irodalmi, ifjúsági, ismeretterjesztő, sőt még vicckönyvek is.

Én azért szeretek ide járni, mert imádok olvasni, főleg az izgalmas könyveket. Itt bármit megtalálok, amit keresek. Az mindegy, hogy egy tárgyról vagy egy emberről  akarok megtudni valamit. A felnőttek és a gyerekek egyaránt megtalálják a maguk olvasmányát.

Könyvtárórákat is szoktunk tartani. Éva néni rengeteg új dolgot tanít nekünk. Az a legfontosabb, hogy bármelyik könyvtárban el tudjunk igazodni, ezért az alapokat itt kell megtanulni. Én most már megtalálom azokat a könyveket, amit olvasni szeretnék. Nekem a kedvenc íróm Meg Cabot.  Nagyon jó, izgalmas és vidám könyveket ír.  Mindig várom, hogy mi lesz a könyv végén.


 

SZEKERES ZSANETT

 Azért szeretem iskolánk könyvtárát, mert ez egy csendes, megnyugtató hely, ahol belemerülhetek a könyvek varázslatos világába. Csak beülök olvasni, és mire magamhoz térek, már egy órával később van.

A könyvtárban a könyveket  és a könyvtáros nénit szeretem. A könyveket azért, mert olyanok, mint egy film, csak te találod ki a helyszín és a szereplő kinézetét. A könyvtáros nénit  meg azért, mert meg lehet vele beszélni, hogy melyik könyv a legjobb, és mindig kíváncsian hallgat, ha a könyvben olvasottakról beszélek.Amikor a délutáni napsugár besüt a könyvtárba, elhiteti az emberrel, hogy nincs is fal körülötte. Azért szeretek a könyvtárban lenni, mert az olyan hely, ahol nem hangoskodnak körülötted, ahol nincs se túl meleg, se túl hideg, ami egy tökéletes hely arra, ha egy kicsit el  akarsz vonulni olvasni, rajzolni, gondolkodni, vagy bármely mást csinálni. A könyveket sem fogom megunni, mert folyamatosan érkeznek az új könyvek. Így mindig változatos az egész könyvtár.Én azért szeretem a könyvtárat, mert nekem olyan, mintha a második otthonom lenne.

 

Vissza

 

Copyright © 2020 Nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskola és AMI Rights Reserved.