Tisztelt Szülők!

 

A Kréta rendszerbe a tanulói adatokkal is elegendő belépni, nem kötelező a gondviselői belépés ahhoz, hogy az üzeneteket látni lehessen!

A tanulói adatok:

Felhasználó név: Oktatási azonosító

Jelszó a tanuló születési dátuma az alábbi formátumba év-hónap-nap: XXXX-XX-XX

  

Tisztelettel:

                                                                                               Iskolavezetés

 


Kedves Szülők!

A mai naptól 2020. 03. 16-tól intézményünk nem látogatható. Az oktatást távoktatás formájában szervezzük meg. A pedagógusaink rövid időn belül felveszik Önökkel a KRÉTA-rendszeren keresztül a kapcsolatot, s ezzel kezdődik a tanítás a megjelölt távoktatás formájában.

Ehhez szükséges azonban, hogy minden szülőnek, tanulónak legyen hozzáférése az e-KRÉTA rendszerhez. Kérjük Önöket, akik nem tudják vagy elfelejtették a belépési jelszavukat, szíveskedjenek jelezni az iskola e-mail címére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), mert ezen a felületen kapják meg a tanulók a mindennapi feladataikat, valamint az értékelés továbbra is ezen a felületen történik.

Kérünk mindenkit, kezeljék felelősségteljesen az oktatás új formáját, mert a tanév végi értékelésbe ez az időszak is beleszámít.

A szülők kérésének megfelelően tankönyvek hazavitelének beosztása:

2020.03.18. (szerda):

1. évfolyam: 8:00-8:30

2. évfolyam: 8:30-9:00

3. évfolyam: 9:00-9:30

  4. évfolyam: 9:30-10:00

A szülők nem léphetnek az iskola épületébe, kérjük, hogy a napközis hazamenetelnek megfelelően a főbejáratot és a Flórián-tér felőli bejáratot vegyék igénybe!

Kérem mindenki megértését és támogató együttműködését. Vigyázunk egymásra és az idősekre, természetesen a gyermekeinkre is!

                                                                Tisztelettel:

                                                                                               Iskolavezetés